Wishlist

Een wishlist is een lijst met gewenste producten of diensten op een e-commerce website. Kan helpen om website populairder te maken en gevonden te worden door zoekmachines.

Wishlist

Een wishlist op een e-commerce website is een lijst met producten of diensten die iemand graag zou willen kopen. Deze lijst kan mensen helpen om producten of diensten te onthouden die ze interessant vinden en om deze later gemakkelijk te kunnen terugvinden en kopen. Sommige e-commerce websites bieden ook de mogelijkheid om een wishlist te delen met anderen, zoals vrienden en familie. Dit kan handig zijn als iemand bijvoorbeeld iets op de website ziet dat hij graag zou willen hebben, maar nog niet klaar is om het te kopen. In plaats van het item direct te kopen, kan hij het toevoegen aan zijn wishlist en later nog eens terugkomen om het te kopen als hij er klaar voor is.

Een wishlist op een e-commerce website kan ook helpen om de website populairder te maken en om ervoor te zorgen dat de website beter gevonden wordt door zoekmachines. Als mensen hun wishlist delen met vrienden en familie, kan dit ervoor zorgen dat meer mensen naar de website gaan om te kijken wat er op de lijst staat. Dit kan weer helpen om de website populairder te maken en om ervoor te zorgen dat meer mensen de website kunnen vinden via zoekmachines, zoals Google.

Wishlist

Waarom Belco

Alles-in-één-oplossing

Belco is alles-in-één-klantenservice-software. Dit betekent dat we alles wat je nodig hebt om je klantenservice succesvol te runnen, ondergebracht hebben in één systeem – wel zo gemakkelijk.

Klantblijheid

Wij maken van klantblijheid een begrip. Het is onze missie om jouw webshop te helpen aan een 9+ beoordeling van de klantenservice.

200+ klanten gingen je voor

Wij leveren de klantenservice software voor ruim 750 webwinkels van 200 e-commerce bedrijven. Kies uit één van onze zeer complete standaardpakketten of ontwikkel samen met ons een oplossing op maat.

Wij staan voor je klaar

Jouw wensen en doelstellingen vertalen naar de allerbeste klantenservice-oplossing: daar zijn wij goed in. Daarnaast mag je ons altijd het hemd van het lijf vragen en springen we je graag te hulp als je er zelf even niet uitkomt.

Optimaliseer vandaag nog je webwinkel klantenservice. En plan een demo.