Belco & AI

Belco is een geïntegreerd communicatieplatform voor webshops, waarbij telefonie, livechat en e-mail samenkomen. We richten ons op ondersteunende AI om de klantenservice te verbeteren zonder menselijke medewerkers te vervangen.
Live

LanguageAI

Verwijder taalbarrières moeiteloos!

Met Belco's LanguageAI wordt het eenvoudig om met klanten over de hele wereld te communiceren in hun eigen taal, waardoor je webshop toegankelijker wordt voor een wereldwijd publiek. Stel je voor, een klant stuurt een bericht in het Pools. LanguageAI helpt je dit bericht nauwkeurig naar het Nederlands te vertalen, zodat je de klantvraag begrijpt en een passend antwoord kunt geven.

Live

RephraseAI

Optimaliseer je teksten voor een sterk verhaal

Verfijn de tone of voice van je bedrijf met Belco's RephraseAI. Onze AI-gestuurde oplossing helpt je moeiteloos korte zinnen te herschrijven en verbeteren, zodat je altijd consistent en professioneel overkomt bij je klanten.

Live

SummaryAI

Bespaar tijd met beknopte samenvattingen

Met SummaryAI maak je moeiteloos en snel samenvattingen van lange conversaties, zodat je altijd op de hoogte bent van de essentiële informatie. Of het nu gaat om een overzicht van een chatgesprek of een beknopte weergave van een uitgebreide e-mail, SummaryAI staat voor je klaar.

Wees de eerste met toegang tot SummaryAI! Meld je aan voor onze wachtlijst en ontdek hoe onze AI jouw communicatie simpeler, efficiënter en sneller maakt.
Meld je aan voor de wachtlijst!

Communicatie met klanten

Leer hoe je in Belco met klanten communiceert, wat een Shared Inbox is en hoe je slimme communicatiefuncties gebruikt.

Live

TaskAI

Overzichtelijk al je taken beheren

TaskAI maakt het eenvoudig om actiepunten uit drukke gesprekken te halen en op je takenlijst te plaatsen. Hierdoor mis je nooit belangrijke acties en blijf je altijd op de hoogte van wat er speelt. Verbeter je werkwijze met TaskAI.

Ontvang als eerste toegang tot TaskAI! Meld je aan voor onze wachtlijst en ontdek hoe onze AI jouw communicatie eenvoudiger, efficiënter en sneller maakt.
Voeg mij toe aan wachtlijst!
Q1 - 2024

SuggestionAI

Kwalitatieve antwoorden voor tevreden klanten

SuggestionAI ondersteunt je bij het beantwoorden van klantvragen door relevante suggesties aan te bieden, gebaseerd op informatie uit de website, productomschrijvingen, FAQ's en eerdere conversaties binnen je bedrijf. Zo blijf je altijd op de hoogte van de meest recente informatie en geef je snel en efficiënt antwoorden om je klanten tevreden te houden.

Ontvang als eerste toegang tot SuggestionAI!
Voeg jezelf toe aan onze wachtlijst en ontdek hoe onze AI jouw communicatie eenvoudiger, efficiënter en sneller maakt. Meld je aan voor de wachtlijst!
Q2 - 2024

CohesionAI

Consistentie in conversaties, ongeacht het kanaal

Belco zorgt ervoor dat je klantvragen eenvoudig kunt beantwoorden, ongeacht het kanaal waar ze vandaan komen, zoals social messaging. Beantwoord alle vragen vanuit één centraal punt en bied je klanten de vrijheid om te kiezen welk kanaal zij het liefst gebruiken. CohesionAI helpt je om het overzicht te bewaren in gesprekken met klanten, zodat je altijd weet wat er is besproken via de verschillende kanalen.

Ontvang als eerste toegang tot CohesionAI! Meld je aan voor onze wachtlijst en ontdek hoe onze AI jouw communicatie eenvoudiger, efficiënter en sneller maakt.
Voeg mij toe aan wachtlijst!