Shopify

Hieronder leggen we je uit hoe je Shopify met behulp van de Shopify plug-in eenvoudig koppelt aan de klantenservice software van Belco en wat daar de voordelen van zijn.
Shopify is een populair e-commerce platform waarmee je zelf je eigen webshop kunt ontwikkelen, producten kunt toevoegen en verkopen. Je voegt eenvoudig meerdere betaalmogelijkheden aan de shop toe en integreert je voorraadsysteem in je webshop. Shopify werkt op basis van maandelijkse abonnementen, verpakt in verschillende pakketten voor zowel kleinere, beginnende webshops als grotere, meer volwassen shops.

Shopify koppelen aan Belco

Als webshop eigenaar ben je op zoek naar een e-commerce platform met zo veel mogelijk functies en mogelijkheden onder één dak: Shopify maakt dit mogelijk. Maar voor het inrichten en runnen van je klantenservice wens je natuurlijk hetzelfde. Belco heeft een alles-in-één-klantenservice-oplossing voor e-commerce bedrijven ontwikkeld, waar alle communicatie, van e-mails en telefoontjes tot social media en Live Chat in één systeem samenkomt. Ook kun je onze software eenvoudig koppelen aan Shopify en wordt alle belangrijke klantinformatie automatisch ingeladen in Belco.

Is het lastig om Shopify aan Belco te koppelen? Nee hoor! Met de handige Shopify plug-in heb je in een aantal stappen je shop gekoppeld aan Belco.

Dit doe je door in het Belco menu naar Shops te gaan en daar te klikken op ‘Shop toevoegen’. Hoe dit precies werkt, lees je
hier. Heb je hier toch hulp bij nodig of gaat er iets fout? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Voordelen

Het koppelen van Shopify aan Belco heeft een aantal interessante voordelen. Hieronder lichten we er 3 toe.

1. Kanalen toevoegen

Nadat je een koppeling tussen Shopify en Belco tot stand hebt gebracht, kun je kanalen toe gaan voegen. Dit doe je door ze eenmalig te koppelen aan de software van Belco. Alle communicatie van klanten komt dan binnen in één inbox, waardoor je altijd het overzicht houdt en snel op vragen van klanten kunt reageren.

2. Naar eigen smaak inrichten

Net als Shopify zelf, kun je Belco aan de hand van jouw organisatiestructuur, wensen en doelstellingen, op maat inrichten. Belco is namelijk modulair in te richten, zodat je precies die functies en features gebruikt die voor jou belangrijk zijn.

3. Tracking

In Belco kun je inzien welke pagina’s van je webshop door een klant bezocht zijn: het bezoekerspad noemen we dat. Deze informatie geeft vaak veel inzicht in het probleem van de klant en kan je helpen om een probleem proactief op te lossen.  

Benieuwd hoe Belco in de praktijk werkt? Probeer Belco 2 weken gratis uit: geheel vrijblijvend en het stopt automatisch na 2 weken.


Optimaliseer vandaag nog je webwinkel klantenservice. En plan een demo.

Waarom Belco

Alles-in-één-oplossing

Belco is alles-in-één-klantenservice-software. Dit betekent dat we alles wat je nodig hebt om je klantenservice succesvol te runnen, ondergebracht hebben in één systeem – wel zo gemakkelijk.

Klantblijheid

Wij maken van klantblijheid een begrip. Het is onze missie om jouw webshop te helpen aan een 9+ beoordeling van de klantenservice.

200+ klanten gingen je voor

Wij leveren de klantenservice software voor ruim 750 webwinkels van 200 e-commerce bedrijven. Kies uit één van onze zeer complete standaardpakketten of ontwikkel samen met ons een oplossing op maat.

Wij staan voor je klaar

Jouw wensen en doelstellingen vertalen naar de allerbeste klantenservice-oplossing: daar zijn wij goed in. Daarnaast mag je ons altijd het hemd van het lijf vragen en springen we je graag te hulp als je er zelf even niet uitkomt.