Wireframes

Wireframes zijn plattegronden voor websites of apps die laten zien hoe de elementen op de pagina's zullen worden weergegeven. Ze helpen om een website of app gebruiksvriendelijk te maken en om ervoor te zorgen dat deze goed gevonden wordt door zoekmachines.

Wireframes

Wireframes zijn een soort plattegronden voor websites of apps. Ze laten zien hoe de verschillende elementen van de website of app op de pagina's zullen worden weergegeven en hoe de pagina's met elkaar verbonden zijn. Wireframes zijn vaak eenvoudig en laten alleen de belangrijkste elementen zien, zonder afbeeldingen of andere details. Dit maakt het gemakkelijk om te zien hoe de website of app zal werken zonder afgeleid te worden door de uiterlijke verschijning ervan.

Wireframes zijn handig om te maken aan het begin van het ontwerpproces voor een website of app, omdat ze ervoor zorgen dat iedereen op dezelfde manier naar het ontwerp kan kijken en kan zien hoe alles zal werken. Ze kunnen ook helpen om te zorgen dat de website of app gebruiksvriendelijk is, omdat ze ervoor zorgen dat de belangrijkste elementen op de juiste plaatsen worden geplaatst.

Wireframes kunnen ook helpen om ervoor te zorgen dat een website of app goed gevonden kan worden door zoekmachines, zoals Google. Dit kan gebeuren door ervoor te zorgen dat de belangrijkste elementen van de website of app op de juiste manier worden georganiseerd en door ervoor te zorgen dat de website of app gemakkelijk te gebruiken is voor mensen die ernaar zoeken. Als een website of app goed gevonden kan worden door zoekmachines, betekent dit dat meer mensen de website of app kunnen vinden en gebruiken, wat weer kan helpen om de website of app populairder te maken.

Wireframes

Waarom Belco

Alles-in-één-oplossing

Belco is alles-in-één-klantenservice-software. Dit betekent dat we alles wat je nodig hebt om je klantenservice succesvol te runnen, ondergebracht hebben in één systeem – wel zo gemakkelijk.

Klantblijheid

Wij maken van klantblijheid een begrip. Het is onze missie om jouw webshop te helpen aan een 9+ beoordeling van de klantenservice.

200+ klanten gingen je voor

Wij leveren de klantenservice software voor ruim 750 webwinkels van 200 e-commerce bedrijven. Kies uit één van onze zeer complete standaardpakketten of ontwikkel samen met ons een oplossing op maat.

Wij staan voor je klaar

Jouw wensen en doelstellingen vertalen naar de allerbeste klantenservice-oplossing: daar zijn wij goed in. Daarnaast mag je ons altijd het hemd van het lijf vragen en springen we je graag te hulp als je er zelf even niet uitkomt.

Optimaliseer vandaag nog je webwinkel klantenservice. En plan een demo.