VoIP

VOIP is een manier om telefoongesprekken te voeren via het internet. Het kan goedkoper zijn dan een traditionele telefoonlijn en gemakkelijk te gebruiken met een app of programma op een computer of smartphone.

VoIP

VOIP staat voor "Voice over Internet Protocol" en is een manier om telefoongesprekken te voeren via het internet. In plaats van gebruik te maken van een traditionele telefoonlijn, kunnen mensen met VOIP telefoongesprekken voeren via hun computer, smartphone of ander apparaat dat verbonden is met het internet.

Er zijn verschillende voordelen aan het gebruik van VOIP. Zo is het vaak goedkoper dan het gebruik van een traditionele telefoonlijn, omdat mensen niet hoeven te betalen voor een aparte lijn. VOIP is ook gemakkelijk te gebruiken, omdat mensen alleen maar een app of een programma op hun computer of smartphone hoeven te installeren om gesprekken te voeren.

VOIP kan ook helpen om ervoor te zorgen dat mensen beter gevonden kunnen worden door zoekmachines, zoals Google. Dit kan gebeuren door ervoor te zorgen dat mensen gemakkelijk gebruik kunnen maken van VOIP en door ervoor te zorgen dat mensen gemakkelijk telefoongesprekken kunnen voeren als ze dat willen. Als mensen gemakkelijk gebruik kunnen maken van VOIP, betekent dit dat meer mensen de service zullen gebruiken, wat weer kan helpen om ervoor te zorgen dat mensen beter gevonden kunnen worden door zoekmachines.

VoIP

Waarom Belco

Alles-in-één-oplossing

Belco is alles-in-één-klantenservice-software. Dit betekent dat we alles wat je nodig hebt om je klantenservice succesvol te runnen, ondergebracht hebben in één systeem – wel zo gemakkelijk.

Klantblijheid

Wij maken van klantblijheid een begrip. Het is onze missie om jouw webshop te helpen aan een 9+ beoordeling van de klantenservice.

200+ klanten gingen je voor

Wij leveren de klantenservice software voor ruim 750 webwinkels van 200 e-commerce bedrijven. Kies uit één van onze zeer complete standaardpakketten of ontwikkel samen met ons een oplossing op maat.

Wij staan voor je klaar

Jouw wensen en doelstellingen vertalen naar de allerbeste klantenservice-oplossing: daar zijn wij goed in. Daarnaast mag je ons altijd het hemd van het lijf vragen en springen we je graag te hulp als je er zelf even niet uitkomt.

Optimaliseer vandaag nog je webwinkel klantenservice. En plan een demo.