User Generated Content

User generated content (UGC) is content gemaakt door gebruikers, zoals tekst, foto's, video's of afbeeldingen gedeeld op het internet. Het kan helpen om ervoor te zorgen dat een website of app beter gevonden kan worden door zoekmachines.

User Generated Content

User generated content (UGC) is content die door gebruikers is gemaakt, in plaats van door professionele makers of bedrijven. Dit kan bijvoorbeeld tekst, foto's, video's of andere afbeeldingen zijn die mensen hebben gemaakt en gedeeld op het internet, zoals op sociale media of op websites.

Er zijn verschillende redenen waarom mensen UGC maken en delen. Zo kunnen mensen UGC maken om te laten zien wat ze leuk vinden, om hun mening te geven over een product of dienst of om andere mensen te helpen bij het maken van een keuze.

UGC kan ook helpen om ervoor te zorgen dat een website of app beter gevonden kan worden door zoekmachines, zoals Google. Dit kan gebeuren door ervoor te zorgen dat mensen gemakkelijk gebruik kunnen maken van UGC en door ervoor te zorgen dat mensen gemakkelijk de UGC kunnen vinden die ze zoeken. Als mensen gemakkelijk gebruik kunnen maken van UGC, betekent dit dat meer mensen de UGC zullen gebruiken, wat weer kan helpen om ervoor te zorgen dat de UGC populairder wordt.

User Generated Content

Waarom Belco

Alles-in-één-oplossing

Belco is alles-in-één-klantenservice-software. Dit betekent dat we alles wat je nodig hebt om je klantenservice succesvol te runnen, ondergebracht hebben in één systeem – wel zo gemakkelijk.

Klantblijheid

Wij maken van klantblijheid een begrip. Het is onze missie om jouw webshop te helpen aan een 9+ beoordeling van de klantenservice.

200+ klanten gingen je voor

Wij leveren de klantenservice software voor ruim 750 webwinkels van 200 e-commerce bedrijven. Kies uit één van onze zeer complete standaardpakketten of ontwikkel samen met ons een oplossing op maat.

Wij staan voor je klaar

Jouw wensen en doelstellingen vertalen naar de allerbeste klantenservice-oplossing: daar zijn wij goed in. Daarnaast mag je ons altijd het hemd van het lijf vragen en springen we je graag te hulp als je er zelf even niet uitkomt.

Optimaliseer vandaag nog je webwinkel klantenservice. En plan een demo.