Usability

Usability is hoe gemakkelijk een webwinkel te gebruiken is voor klanten. Het kan helpen om de ervaring van klanten te verbeteren en om de webwinkel beter gevonden te laten worden door zoekmachines.

Usability

Usability is hoe gemakkelijk een webwinkel te gebruiken is voor klanten. Als een webwinkel een goede usability heeft, kan dit helpen om ervoor te zorgen dat klanten gemakkelijk kunnen navigeren op de website, producten kunnen vinden en kopen, en om hun ervaring als klant te verbeteren. Het kan ook helpen om ervoor te zorgen dat de webwinkel beter gevonden kan worden door zoekmachines, wat weer kan helpen om ervoor te zorgen dat de webwinkel populairder wordt.

Er zijn verschillende manieren waarop de usability van een product of dienst kan worden verbeterd, zoals door ervoor te zorgen dat het product of de dienst gemakkelijk te begrijpen is, door ervoor te zorgen dat het product of de dienst visueel aantrekkelijk is en door ervoor te zorgen dat het product of de dienst snel werkt.

Usability kan ook helpen om ervoor te zorgen dat een website of app beter gevonden kan worden door zoekmachines, zoals Google. Dit kan gebeuren door ervoor te zorgen dat mensen gemakkelijk gebruik kunnen maken van de website of app en door ervoor te zorgen dat mensen gemakkelijk de informatie kunnen vinden die ze zoeken. Als mensen gemakkelijk gebruik kunnen maken van een website of app, betekent dit dat meer mensen de website of app zullen gebruiken, wat weer kan helpen om ervoor te zorgen dat de website of app populairder wordt.

Usability

Waarom Belco

Alles-in-één-oplossing

Belco is alles-in-één-klantenservice-software. Dit betekent dat we alles wat je nodig hebt om je klantenservice succesvol te runnen, ondergebracht hebben in één systeem – wel zo gemakkelijk.

Klantblijheid

Wij maken van klantblijheid een begrip. Het is onze missie om jouw webshop te helpen aan een 9+ beoordeling van de klantenservice.

200+ klanten gingen je voor

Wij leveren de klantenservice software voor ruim 750 webwinkels van 200 e-commerce bedrijven. Kies uit één van onze zeer complete standaardpakketten of ontwikkel samen met ons een oplossing op maat.

Wij staan voor je klaar

Jouw wensen en doelstellingen vertalen naar de allerbeste klantenservice-oplossing: daar zijn wij goed in. Daarnaast mag je ons altijd het hemd van het lijf vragen en springen we je graag te hulp als je er zelf even niet uitkomt.

Optimaliseer vandaag nog je webwinkel klantenservice. En plan een demo.