Upselling

Upselling is een verkooptechniek waarbij een webwinkel probeert om een klant te overtuigen om een duurdere versie van een product te kopen. Het kan helpen om ervoor te zorgen dat een webwinkel meer geld verdient.

Upselling

Upselling is een verkooptechniek waarbij een webwinkel probeert om een klant te overtuigen om een duurdere of uitgebreidere versie van een product te kopen. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als een webwinkel een klant vraagt of hij geïnteresseerd is in het kopen van een duurdere telefoon met meer functies, in plaats van een goedkopere telefoon met minder functies.

Er zijn verschillende manieren waarop een webwinkel upselling kan gebruiken, zoals door te laten zien wat het extra voordeel is van het duurdere product, door te laten zien hoe het product het leven van de klant kan verbeteren of door ervoor te zorgen dat de klant zich specialer voelt als hij het duurdere product koopt.

Upselling kan helpen om ervoor te zorgen dat een webwinkel meer geld verdient, omdat klanten meer geld uitgeven aan duurdere producten. Het kan ook helpen om ervoor te zorgen dat een webwinkel beter gevonden kan worden door zoekmachines, zoals Google, omdat klanten naar duurdere producten zullen zoeken als ze op zoek zijn naar deze producten. Als klanten gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken, betekent dit dat meer klanten geïnteresseerd zullen zijn in de webwinkel, wat weer kan helpen om ervoor te zorgen dat de webwinkel populairder wordt.

Upselling

Waarom Belco

Alles-in-één-oplossing

Belco is alles-in-één-klantenservice-software. Dit betekent dat we alles wat je nodig hebt om je klantenservice succesvol te runnen, ondergebracht hebben in één systeem – wel zo gemakkelijk.

Klantblijheid

Wij maken van klantblijheid een begrip. Het is onze missie om jouw webshop te helpen aan een 9+ beoordeling van de klantenservice.

200+ klanten gingen je voor

Wij leveren de klantenservice software voor ruim 750 webwinkels van 200 e-commerce bedrijven. Kies uit één van onze zeer complete standaardpakketten of ontwikkel samen met ons een oplossing op maat.

Wij staan voor je klaar

Jouw wensen en doelstellingen vertalen naar de allerbeste klantenservice-oplossing: daar zijn wij goed in. Daarnaast mag je ons altijd het hemd van het lijf vragen en springen we je graag te hulp als je er zelf even niet uitkomt.

Optimaliseer vandaag nog je webwinkel klantenservice. En plan een demo.