Statistieken

Statistieken zijn gegevens die informatie geven over hoe een klantenservice oplossing wordt gebruikt. Ze helpen om gemakkelijk te zoeken naar problemen of oplossingen en om de oplossing beter gevonden te krijgen.

Statistieken

Statistieken zijn cijfers of gegevens die worden gebruikt om informatie te verzamelen en te analyseren over hoe een klantenservice oplossing wordt gebruikt. Ze kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om te zien hoe vaak mensen naar een bepaald probleem zoeken, hoe vaak mensen naar een bepaalde oplossing zoeken, of hoe vaak mensen naar een bepaald onderwerp zoeken.

Er zijn verschillende manieren waarop statistieken gebruikt kunnen worden in een klantenservice oplossing, zoals om ervoor te zorgen dat mensen gemakkelijk kunnen zoeken naar bepaalde problemen of oplossingen op een website of in een app, of om ervoor te zorgen dat een vraag of probleem beter gevonden kan worden door mensen die naar bepaalde onderwerpen zoeken.

Statistieken kunnen ook helpen om ervoor te zorgen dat een klantenservice oplossing beter gevonden kan worden door mensen die naar bepaalde problemen of oplossingen zoeken, omdat mensen naar statistieken zullen zoeken als ze op zoek zijn naar bepaalde onderwerpen. Als mensen gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken, betekent dit dat meer mensen geïnteresseerd zullen zijn in de klantenservice oplossing, wat weer kan helpen om ervoor te zorgen dat de oplossing populairder wordt.

Statistieken

Waarom Belco

Alles-in-één-oplossing

Belco is alles-in-één-klantenservice-software. Dit betekent dat we alles wat je nodig hebt om je klantenservice succesvol te runnen, ondergebracht hebben in één systeem – wel zo gemakkelijk.

Klantblijheid

Wij maken van klantblijheid een begrip. Het is onze missie om jouw webshop te helpen aan een 9+ beoordeling van de klantenservice.

200+ klanten gingen je voor

Wij leveren de klantenservice software voor ruim 750 webwinkels van 200 e-commerce bedrijven. Kies uit één van onze zeer complete standaardpakketten of ontwikkel samen met ons een oplossing op maat.

Wij staan voor je klaar

Jouw wensen en doelstellingen vertalen naar de allerbeste klantenservice-oplossing: daar zijn wij goed in. Daarnaast mag je ons altijd het hemd van het lijf vragen en springen we je graag te hulp als je er zelf even niet uitkomt.

Optimaliseer vandaag nog je webwinkel klantenservice. En plan een demo.