Social shopping

Social shopping is het winkelen met behulp van sociale media of apps, waarbij mensen producten of winkels kunnen delen of aanbevelen.

Social shopping

Social shopping is een manier om te winkelen op het internet waarbij mensen andere mensen kunnen volgen of advies vragen over producten of winkels. Het kan bijvoorbeeld gebruikt worden op sociale media platforms, zoals Instagram of Facebook, waar mensen producten kunnen delen of aanbevelen aan hun vrienden of volgers.

Er zijn verschillende manieren waarop social shopping gebruikt kan worden, zoals om ervoor te zorgen dat mensen gemakkelijk kunnen zoeken naar bepaalde producten of winkels op het internet, of om ervoor te zorgen dat een website of app beter gevonden kan worden door zoekmachines, zoals Google.

Social shopping kan ook helpen om ervoor te zorgen dat een website of app populairder wordt, omdat mensen producten of winkels kunnen delen of aanbevelen aan hun vrienden of volgers. Als mensen weten dat hun vrienden of volgers een product of winkel aanbevelen, betekent dit dat meer mensen geïnteresseerd zullen zijn in de website of app, wat weer kan helpen om ervoor te zorgen dat de website of app populairder wordt.

Social shopping

Waarom Belco

Alles-in-één-oplossing

Belco is alles-in-één-klantenservice-software. Dit betekent dat we alles wat je nodig hebt om je klantenservice succesvol te runnen, ondergebracht hebben in één systeem – wel zo gemakkelijk.

Klantblijheid

Wij maken van klantblijheid een begrip. Het is onze missie om jouw webshop te helpen aan een 9+ beoordeling van de klantenservice.

200+ klanten gingen je voor

Wij leveren de klantenservice software voor ruim 750 webwinkels van 200 e-commerce bedrijven. Kies uit één van onze zeer complete standaardpakketten of ontwikkel samen met ons een oplossing op maat.

Wij staan voor je klaar

Jouw wensen en doelstellingen vertalen naar de allerbeste klantenservice-oplossing: daar zijn wij goed in. Daarnaast mag je ons altijd het hemd van het lijf vragen en springen we je graag te hulp als je er zelf even niet uitkomt.

Optimaliseer vandaag nog je webwinkel klantenservice. En plan een demo.