Scrum

Scrum is een manier om werk te organiseren waarbij een team samenwerkt om een project stap voor stap te voltooien. Het kan helpen om ervoor te zorgen dat het project op tijd voltooid wordt en om ervoor te zorgen dat het team beter samenwerkt.

Scrum

Scrum is een manier om werk te organiseren, voornamelijk voor projecten waarbij het moeilijk is om precies te voorspellen hoe lang het zal duren om bepaalde taken te voltooien. Het kan gebruikt worden in verschillende soorten projecten, zoals het ontwikkelen van software of het maken van een film.

Bij Scrum werkt een team samen om een lijst te maken van alle taken die nodig zijn om het project te voltooien. Dit wordt een "backlog" genoemd. Daarna wordt er een planning gemaakt waarbij bepaalde taken in een bepaalde volgorde worden uitgevoerd, zodat het team stap voor stap het project kan voltooien. Dit wordt een "sprint" genoemd.

Scrum kan helpen om ervoor te zorgen dat een project op tijd voltooid wordt, omdat het team regelmatig bij elkaar komt om te bespreken hoe het gaat met het project en om eventuele problemen op te lossen. Het kan ook helpen om ervoor te zorgen dat het team beter samenwerkt, omdat iedereen op de hoogte is van wat er nodig is om het project te voltooien en iedereen aan hetzelfde doel werkt.

Scrum

Waarom Belco

Alles-in-één-oplossing

Belco is alles-in-één-klantenservice-software. Dit betekent dat we alles wat je nodig hebt om je klantenservice succesvol te runnen, ondergebracht hebben in één systeem – wel zo gemakkelijk.

Klantblijheid

Wij maken van klantblijheid een begrip. Het is onze missie om jouw webshop te helpen aan een 9+ beoordeling van de klantenservice.

200+ klanten gingen je voor

Wij leveren de klantenservice software voor ruim 750 webwinkels van 200 e-commerce bedrijven. Kies uit één van onze zeer complete standaardpakketten of ontwikkel samen met ons een oplossing op maat.

Wij staan voor je klaar

Jouw wensen en doelstellingen vertalen naar de allerbeste klantenservice-oplossing: daar zijn wij goed in. Daarnaast mag je ons altijd het hemd van het lijf vragen en springen we je graag te hulp als je er zelf even niet uitkomt.

Optimaliseer vandaag nog je webwinkel klantenservice. En plan een demo.