Responsive

Responsive design zorgt ervoor dat een website of app op alle apparaten goed werkt. Dit kan helpen om mensen te laten kopen op je website of app.

Responsive

Responsive design is een manier om ervoor te zorgen dat een website of app er goed uitziet op verschillende soorten apparaten, zoals computers, tablets en smartphones. Als een website of app responsive is, betekent dit dat deze zich aanpast aan het scherm waarop hij wordt weergegeven, zodat de tekst en afbeeldingen mooi op het scherm passen.

Als je een website of app hebt die responsive is, hoeft je niet te maken te hebben met problemen zoals tekst die te klein is om te lezen of afbeeldingen die niet goed op het scherm passen. Dit kan helpen om ervoor te zorgen dat mensen gemakkelijk informatie kunnen vinden en producten of diensten kunnen kopen op je website of app.

Als je een webwinkel hebt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je website of app responsive is, omdat steeds meer mensen online winkelen met hun smartphone of tablet. Als je website of app niet responsive is, kan dit betekenen dat mensen je website of app moeilijk kunnen gebruiken en dit kan ervoor zorgen dat ze niet terugkomen om nog een keer iets te kopen.

Responsive

Waarom Belco

Alles-in-één-oplossing

Belco is alles-in-één-klantenservice-software. Dit betekent dat we alles wat je nodig hebt om je klantenservice succesvol te runnen, ondergebracht hebben in één systeem – wel zo gemakkelijk.

Klantblijheid

Wij maken van klantblijheid een begrip. Het is onze missie om jouw webshop te helpen aan een 9+ beoordeling van de klantenservice.

200+ klanten gingen je voor

Wij leveren de klantenservice software voor ruim 750 webwinkels van 200 e-commerce bedrijven. Kies uit één van onze zeer complete standaardpakketten of ontwikkel samen met ons een oplossing op maat.

Wij staan voor je klaar

Jouw wensen en doelstellingen vertalen naar de allerbeste klantenservice-oplossing: daar zijn wij goed in. Daarnaast mag je ons altijd het hemd van het lijf vragen en springen we je graag te hulp als je er zelf even niet uitkomt.

Optimaliseer vandaag nog je webwinkel klantenservice. En plan een demo.