Resolutie

Resolutie bepaalt hoe scherp en duidelijk een afbeelding of video is. Zorg dat afbeeldingen en video's op je website of app een goede resolutie hebben.

Resolutie

Resolutie is een maatstaf voor hoe scherp en duidelijk een afbeelding of video op een scherm wordt weergegeven. Het wordt gemeten in pixels, wat kleine dotjes zijn die samen een afbeelding of video vormen. Hoe meer pixels een afbeelding of video heeft, hoe scherper en duidelijker hij zal zijn.

Als je een afbeelding of video hebt met een hoge resolutie, betekent dit dat hij er scherp en duidelijk uitziet op het scherm. Als je een afbeelding of video hebt met een lage resolutie, betekent dit dat hij er vaag en onscherp uitziet.

Resolutie is vooral belangrijk als je foto's of video's maakt of bekijkt op een computer, tablet of smartphone, omdat deze apparaten vaak schermen hebben met hoge resolutie. Als je foto's of video's maakt met een lage resolutie, zullen ze er vaag en onscherp uitzien op deze apparaten.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat afbeeldingen en video's op je website of app een goede resolutie hebben, zodat ze er scherp en duidelijk uitzien en mensen gemakkelijk informatie kunnen lezen of producten kunnen bekijken.

Resolutie

Waarom Belco

Alles-in-één-oplossing

Belco is alles-in-één-klantenservice-software. Dit betekent dat we alles wat je nodig hebt om je klantenservice succesvol te runnen, ondergebracht hebben in één systeem – wel zo gemakkelijk.

Klantblijheid

Wij maken van klantblijheid een begrip. Het is onze missie om jouw webshop te helpen aan een 9+ beoordeling van de klantenservice.

200+ klanten gingen je voor

Wij leveren de klantenservice software voor ruim 750 webwinkels van 200 e-commerce bedrijven. Kies uit één van onze zeer complete standaardpakketten of ontwikkel samen met ons een oplossing op maat.

Wij staan voor je klaar

Jouw wensen en doelstellingen vertalen naar de allerbeste klantenservice-oplossing: daar zijn wij goed in. Daarnaast mag je ons altijd het hemd van het lijf vragen en springen we je graag te hulp als je er zelf even niet uitkomt.

Optimaliseer vandaag nog je webwinkel klantenservice. En plan een demo.