QR-Code

Een QR code is een soort barcode die je kunt scannen met je smartphone. Je wordt doorgestuurd naar een website of app als je de QR code scant. QR codes worden vaak gebruikt om mensen snel naar een website of app te sturen.

QR-Code

Een QR code is een soort barcode die je kunt scannen met je smartphone of tablet. Als je de QR code scant, wordt je doorgestuurd naar een website of app. QR codes worden vaak gebruikt om mensen snel naar een website of app te sturen zonder dat ze een webadres hoeven te typen.

Er zijn verschillende manieren waarop QR codes worden gebruikt voor webwinkels. Hieronder staan enkele voorbeelden:

  • QR codes op producten: Sommige webwinkels plakken QR codes op hun producten, zodat klanten deze kunnen scannen om naar de productpagina op de website te gaan. Zo kunnen ze meer informatie over het product krijgen en het eventueel kopen.
  • QR codes op reclameborden: Als je een QR code ziet op een reclamebord, kun je deze scannen om naar de website of app van de winkel te gaan. Zo kun je meer informatie krijgen over de winkel of de producten die ze verkopen.
  • QR codes op flyers: Als je een flyer van een webwinkel krijgt, kan er een QR code op staan. Als je deze scannet, kun je direct naar de website of app van de winkel gaan om meer informatie te krijgen of om iets te kopen.

Als je een webwinkel hebt, kun je QR codes gebruiken om mensen naar je website of app te sturen. Zo kunnen ze gemakkelijk informatie vinden en producten kopen, zonder dat ze een webadres hoeven te typen.

QR-Code

Waarom Belco

Alles-in-één-oplossing

Belco is alles-in-één-klantenservice-software. Dit betekent dat we alles wat je nodig hebt om je klantenservice succesvol te runnen, ondergebracht hebben in één systeem – wel zo gemakkelijk.

Klantblijheid

Wij maken van klantblijheid een begrip. Het is onze missie om jouw webshop te helpen aan een 9+ beoordeling van de klantenservice.

200+ klanten gingen je voor

Wij leveren de klantenservice software voor ruim 750 webwinkels van 200 e-commerce bedrijven. Kies uit één van onze zeer complete standaardpakketten of ontwikkel samen met ons een oplossing op maat.

Wij staan voor je klaar

Jouw wensen en doelstellingen vertalen naar de allerbeste klantenservice-oplossing: daar zijn wij goed in. Daarnaast mag je ons altijd het hemd van het lijf vragen en springen we je graag te hulp als je er zelf even niet uitkomt.

Optimaliseer vandaag nog je webwinkel klantenservice. En plan een demo.