Online branding

Online branding is hoe een webwinkel zich presenteert en bouwt aan zijn identiteit en reputatie op het internet.

Online branding

Online branding is hoe een webwinkel zich presenteert op het internet en hoe het zijn identiteit en reputatie opbouwt bij zijn doelgroep. Dit kan gedaan worden door middel van verschillende aspecten, zoals het ontwerp van de website, de manier waarop de webwinkel communiceert met zijn klanten en het soort producten of diensten die aangeboden worden.

Een goede online branding kan helpen om een webwinkel te laten opvallen tussen de vele andere webwinkels op het internet, en kan leiden tot een hogere merkwaardering en meer vertrouwen bij de klanten. Het is daarom belangrijk om tijd en moeite te steken in het opbouwen van een sterk online merk voor een webwinkel.

Online branding

Waarom Belco

Alles-in-één-oplossing

Belco is alles-in-één-klantenservice-software. Dit betekent dat we alles wat je nodig hebt om je klantenservice succesvol te runnen, ondergebracht hebben in één systeem – wel zo gemakkelijk.

Klantblijheid

Wij maken van klantblijheid een begrip. Het is onze missie om jouw webshop te helpen aan een 9+ beoordeling van de klantenservice.

200+ klanten gingen je voor

Wij leveren de klantenservice software voor ruim 750 webwinkels van 200 e-commerce bedrijven. Kies uit één van onze zeer complete standaardpakketten of ontwikkel samen met ons een oplossing op maat.

Wij staan voor je klaar

Jouw wensen en doelstellingen vertalen naar de allerbeste klantenservice-oplossing: daar zijn wij goed in. Daarnaast mag je ons altijd het hemd van het lijf vragen en springen we je graag te hulp als je er zelf even niet uitkomt.

Optimaliseer vandaag nog je webwinkel klantenservice. En plan een demo.