Design

Design voor een website bepaalt hoe deze eruit ziet en werkt. Het doel is om gebruikers te helpen wat ze zoeken. SEO helpt om de website te laten scoren in zoekmachines.

Wat is design?

Design voor een website is hoe de website eruit ziet en werkt voor mensen die ernaar kijken. Het doel van design voor een website is om ervoor te zorgen dat mensen die de website bezoeken gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken en dat ze graag op de website blijven. SEO, of zoekmachineoptimalisatie, is een belangrijk onderdeel van design voor een website, omdat het ervoor zorgt dat de website goed gevonden kan worden door zoekmachines, wat weer kan helpen om de website populairder te maken. Door goed te werken aan het design van een website en aan SEO, kan een website succesvol zijn en mensen helpen om de informatie te vinden die ze zoeken.

Design

Waarom Belco

Alles-in-één-oplossing

Belco is alles-in-één-klantenservice-software. Dit betekent dat we alles wat je nodig hebt om je klantenservice succesvol te runnen, ondergebracht hebben in één systeem – wel zo gemakkelijk.

Klantblijheid

Wij maken van klantblijheid een begrip. Het is onze missie om jouw webshop te helpen aan een 9+ beoordeling van de klantenservice.

200+ klanten gingen je voor

Wij leveren de klantenservice software voor ruim 750 webwinkels van 200 e-commerce bedrijven. Kies uit één van onze zeer complete standaardpakketten of ontwikkel samen met ons een oplossing op maat.

Wij staan voor je klaar

Jouw wensen en doelstellingen vertalen naar de allerbeste klantenservice-oplossing: daar zijn wij goed in. Daarnaast mag je ons altijd het hemd van het lijf vragen en springen we je graag te hulp als je er zelf even niet uitkomt.

Optimaliseer vandaag nog je webwinkel klantenservice. En plan een demo.