Dedicated server

Web servers zijn de plaatsen waar mensen hun websites plaatsen. Je kunt je eigen webserver kopen, die een dedicated server genoemd wordt. Hierdoor kan je website sneller laden omdat jij de enige bent die hem gebruikt.

Wat is een dedicated server?

Als u ervoor wilt zorgen dat uw website snel laadt en niet vastloopt door verkeer, kunt u overwegen een dedicated server aan te schaffen. Het is niet zo duur als u misschien denkt, en het kan uw bedrijf de boost geven die het nodig heeft.

Dedicated server

Waarom Belco

Alles-in-één-oplossing

Belco is alles-in-één-klantenservice-software. Dit betekent dat we alles wat je nodig hebt om je klantenservice succesvol te runnen, ondergebracht hebben in één systeem – wel zo gemakkelijk.

Klantblijheid

Wij maken van klantblijheid een begrip. Het is onze missie om jouw webshop te helpen aan een 9+ beoordeling van de klantenservice.

200+ klanten gingen je voor

Wij leveren de klantenservice software voor ruim 750 webwinkels van 200 e-commerce bedrijven. Kies uit één van onze zeer complete standaardpakketten of ontwikkel samen met ons een oplossing op maat.

Wij staan voor je klaar

Jouw wensen en doelstellingen vertalen naar de allerbeste klantenservice-oplossing: daar zijn wij goed in. Daarnaast mag je ons altijd het hemd van het lijf vragen en springen we je graag te hulp als je er zelf even niet uitkomt.

Optimaliseer vandaag nog je webwinkel klantenservice. En plan een demo.