Conversie

Conversie is wanneer een anonieme bezoeker van je website iets koopt.

Wat is een conversie?

Wat kun je doen om het aantal mensen dat dingen van je website koopt te verhogen? We hebben een paar ideeën. Ten eerste, zorg ervoor dat je website gemakkelijk te navigeren is en dat het koopproces eenvoudig is. Ten tweede, test verschillende versies van je website om te zien welke beter werkt. En tenslotte, gebruik overal op je site effectieve oproepen tot actie, zodat bezoekers weten wat je wilt dat ze doen.

Conversie

Waarom Belco

Alles-in-één-oplossing

Belco is alles-in-één-klantenservice-software. Dit betekent dat we alles wat je nodig hebt om je klantenservice succesvol te runnen, ondergebracht hebben in één systeem – wel zo gemakkelijk.

Klantblijheid

Wij maken van klantblijheid een begrip. Het is onze missie om jouw webshop te helpen aan een 9+ beoordeling van de klantenservice.

200+ klanten gingen je voor

Wij leveren de klantenservice software voor ruim 750 webwinkels van 200 e-commerce bedrijven. Kies uit één van onze zeer complete standaardpakketten of ontwikkel samen met ons een oplossing op maat.

Wij staan voor je klaar

Jouw wensen en doelstellingen vertalen naar de allerbeste klantenservice-oplossing: daar zijn wij goed in. Daarnaast mag je ons altijd het hemd van het lijf vragen en springen we je graag te hulp als je er zelf even niet uitkomt.

Optimaliseer vandaag nog je webwinkel klantenservice. En plan een demo.