Checkout

Nadat je iets gekocht hebt, is er een plaats om je adres en de betalingsinformatie in te voeren.

Wat is een checkout?

Als je online iets koopt, moet je meestal een paar pagina's doorlopen voor je aankoop compleet is. Dit is net als wanneer je in een winkel naar de kassa gaat. Mensen moeten meestal verschillende pagina's bezoeken voor ze hun aankoop afronden. Soms staat alle informatie die iemand nodig heeft op één pagina, en kunnen ze hun aankoop afronden zonder naar een ander tabblad te hoeven gaan. Maar soms hebben bedrijven een kassaproces met meerdere pagina's, met zijn eigen voor- en nadelen.

Checkout

Waarom Belco

Alles-in-één-oplossing

Belco is alles-in-één-klantenservice-software. Dit betekent dat we alles wat je nodig hebt om je klantenservice succesvol te runnen, ondergebracht hebben in één systeem – wel zo gemakkelijk.

Klantblijheid

Wij maken van klantblijheid een begrip. Het is onze missie om jouw webshop te helpen aan een 9+ beoordeling van de klantenservice.

200+ klanten gingen je voor

Wij leveren de klantenservice software voor ruim 750 webwinkels van 200 e-commerce bedrijven. Kies uit één van onze zeer complete standaardpakketten of ontwikkel samen met ons een oplossing op maat.

Wij staan voor je klaar

Jouw wensen en doelstellingen vertalen naar de allerbeste klantenservice-oplossing: daar zijn wij goed in. Daarnaast mag je ons altijd het hemd van het lijf vragen en springen we je graag te hulp als je er zelf even niet uitkomt.

Optimaliseer vandaag nog je webwinkel klantenservice. En plan een demo.