Call to action

Van deze actie is sprake als de klant of bezoeker iets moet doen. Ze moeten bijvoorbeeld op een knop klikken. Deze term wordt voor deze actie gebruikt.

Wat is een call-to-action?

Een call to action (CTA) is een in marketing gebruikte term die verwijst naar de volgende stap die een marketeer wil dat zijn publiek of lezer neemt. De CTA kan een direct verband met de verkoop hebben, bijvoorbeeld door de lezer te vertellen dat hij op de koopknop moet klikken om een verkoop af te ronden. Maar het kan het publiek ook verder brengen in de richting van het worden van een consument van de goederen of diensten van dat bedrijf. Het kan bijvoorbeeld suggereren dat de lezer zich abonneert op een nieuwsbrief met productupdates. Om effectief te zijn moet een CTA duidelijk zijn en onmiddellijk op de marketingboodschap volgen.

Call to action

Waarom Belco

Alles-in-één-oplossing

Belco is alles-in-één-klantenservice-software. Dit betekent dat we alles wat je nodig hebt om je klantenservice succesvol te runnen, ondergebracht hebben in één systeem – wel zo gemakkelijk.

Klantblijheid

Wij maken van klantblijheid een begrip. Het is onze missie om jouw webshop te helpen aan een 9+ beoordeling van de klantenservice.

200+ klanten gingen je voor

Wij leveren de klantenservice software voor ruim 750 webwinkels van 200 e-commerce bedrijven. Kies uit één van onze zeer complete standaardpakketten of ontwikkel samen met ons een oplossing op maat.

Wij staan voor je klaar

Jouw wensen en doelstellingen vertalen naar de allerbeste klantenservice-oplossing: daar zijn wij goed in. Daarnaast mag je ons altijd het hemd van het lijf vragen en springen we je graag te hulp als je er zelf even niet uitkomt.

Optimaliseer vandaag nog je webwinkel klantenservice. En plan een demo.