Business Hours

Werktijden waarop het ondersteuningsteam op bepaalde dag en tijd beschikbaar is.

Wat zijn business hours?

Er zijn bepaalde uren van de dag waarop bedrijven gewoonlijk actief zijn. De uren variëren naargelang het land. Door gemeenschappelijke informele normen te volgen voor wanneer zaken gedaan worden, kunnen werknemers gemakkelijker met elkaar communiceren en een handige scheiding vinden tussen werk en privé. In de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Australië wordt 9 uur 's morgens tot 5 uur 's middags gewoonlijk beschouwd als de standaard kantooruren; dit varieert echter van plaats tot plaats door plaatselijke traditie of de noodzaak om telefonisch zaken te doen met mensen in andere tijdzones.

Business Hours

Waarom Belco

Alles-in-één-oplossing

Belco is alles-in-één-klantenservice-software. Dit betekent dat we alles wat je nodig hebt om je klantenservice succesvol te runnen, ondergebracht hebben in één systeem – wel zo gemakkelijk.

Klantblijheid

Wij maken van klantblijheid een begrip. Het is onze missie om jouw webshop te helpen aan een 9+ beoordeling van de klantenservice.

200+ klanten gingen je voor

Wij leveren de klantenservice software voor ruim 750 webwinkels van 200 e-commerce bedrijven. Kies uit één van onze zeer complete standaardpakketten of ontwikkel samen met ons een oplossing op maat.

Wij staan voor je klaar

Jouw wensen en doelstellingen vertalen naar de allerbeste klantenservice-oplossing: daar zijn wij goed in. Daarnaast mag je ons altijd het hemd van het lijf vragen en springen we je graag te hulp als je er zelf even niet uitkomt.

Optimaliseer vandaag nog je webwinkel klantenservice. En plan een demo.