Bundling

Bundelen is wanneer je een dienst of product met korting aanbiedt als je het samen koopt. Bijvoorbeeld, als je een wasmachine koopt, kun je installatie krijgen voor 10 euro in plaats van 20 euro.

Wat is bundling?

In marketing is productbundeling wanneer je meer dan één product samen als een pakket verkoopt. Dit is gebruikelijk op veel markten waar de producten niet perfect zijn. Op deze markten bundelen bedrijven vaak producten samen om het de mensen gemakkelijker te maken ze te kopen. Zo kan een software bundel een tekstverwerker, een spreadsheet en een presentatieprogramma omvatten, allemaal in één kantoorpakket. Een ander voorbeeld zijn bundels voor kabeltelevisie, die vaak vele TV-zenders en filmkanalen omvatten als onderdeel van een enkele tier of pakket. Tenslotte bundelt de fast food industrie vaak items samen op hun menu's om het de klanten gemakkelijker te maken meerdere items tegelijk te bestellen.

Bundling

Waarom Belco

Alles-in-één-oplossing

Belco is alles-in-één-klantenservice-software. Dit betekent dat we alles wat je nodig hebt om je klantenservice succesvol te runnen, ondergebracht hebben in één systeem – wel zo gemakkelijk.

Klantblijheid

Wij maken van klantblijheid een begrip. Het is onze missie om jouw webshop te helpen aan een 9+ beoordeling van de klantenservice.

200+ klanten gingen je voor

Wij leveren de klantenservice software voor ruim 750 webwinkels van 200 e-commerce bedrijven. Kies uit één van onze zeer complete standaardpakketten of ontwikkel samen met ons een oplossing op maat.

Wij staan voor je klaar

Jouw wensen en doelstellingen vertalen naar de allerbeste klantenservice-oplossing: daar zijn wij goed in. Daarnaast mag je ons altijd het hemd van het lijf vragen en springen we je graag te hulp als je er zelf even niet uitkomt.

Optimaliseer vandaag nog je webwinkel klantenservice. En plan een demo.