B2C e-commerce (business-to-consumer)

B2C e-commerce is de online verkoop van producten of diensten aan consumenten. Het is een groeiende markt die steeds belangrijker wordt voor webwinkels en andere e-commerce bedrijven.

Wat is B2C e-commerce?

B2C e-commerce, ook wel business-to-consumer e-commerce genoemd, verwijst naar de online verkoop van producten of diensten aan consumenten. Het omvat alle transacties die plaatsvinden via een digitaal platform, zoals een webwinkel of online marktplaats.

B2C e-commerce is een groeiende markt en wordt steeds belangrijker voor webwinkels en andere e-commerce bedrijven. Consumenten hebben steeds meer behoefte aan gemakkelijke en snelle manieren om producten en diensten te kopen. Met B2C e-commerce kunnen consumenten gemakkelijk producten en diensten vinden en bestellen via hun computer, tablet of smartphone.

B2C e-commerce verschilt van B2B e-commerce (business-to-business) doordat de transacties tussen bedrijven en consumenten plaatsvinden in plaats van tussen bedrijven. B2C e-commerce vereist daarom vaak specifieke functies en mogelijkheden, zoals beveiligde betaalmethoden en een goede klantenservice.

Om succesvol te zijn in B2C e-commerce moeten webwinkels en andere e-commerce bedrijven zich richten op het bieden van een naadloze en aantrekkelijke klantervaring, inclusief snelle en betrouwbare levering en goede klantenservice.

B2C e-commerce (business-to-consumer)

Waarom Belco

Alles-in-één-oplossing

Belco is alles-in-één-klantenservice-software. Dit betekent dat we alles wat je nodig hebt om je klantenservice succesvol te runnen, ondergebracht hebben in één systeem – wel zo gemakkelijk.

Klantblijheid

Wij maken van klantblijheid een begrip. Het is onze missie om jouw webshop te helpen aan een 9+ beoordeling van de klantenservice.

200+ klanten gingen je voor

Wij leveren de klantenservice software voor ruim 750 webwinkels van 200 e-commerce bedrijven. Kies uit één van onze zeer complete standaardpakketten of ontwikkel samen met ons een oplossing op maat.

Wij staan voor je klaar

Jouw wensen en doelstellingen vertalen naar de allerbeste klantenservice-oplossing: daar zijn wij goed in. Daarnaast mag je ons altijd het hemd van het lijf vragen en springen we je graag te hulp als je er zelf even niet uitkomt.

Optimaliseer vandaag nog je webwinkel klantenservice. En plan een demo.