Affiliate Marketing

Affiliate marketing is een vorm van online marketing waarbij een adverteerder een commissie betaalt aan een affiliate (partner) voor elke klant die via zijn/haar promotie een product of dienst koopt. Het is een effectieve manier om producten of diensten te promoten en tegelijkertijd geld te verdienen.

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is een vorm van online marketing waarbij een adverteerder (ook wel merchant genoemd) een commissie betaalt aan een affiliate (partner) voor elke klant die via zijn/haar promotie een product of dienst koopt. De affiliate promoot het product of de dienst via zijn/haar website, blog, social media of e-mailmarketing en ontvangt een commissie op basis van het aantal sales dat hieruit voortkomt.

Er zijn verschillende vormen van affiliate marketing, zoals pay-per-sale, pay-per-click en pay-per-lead. Bij pay-per-sale ontvangt de affiliate een commissie voor elke sale die via zijn/haar promotie is gerealiseerd. Bij pay-per-click ontvangt de affiliate een commissie voor elke klik op een affiliate-link, ongeacht of hieruit een sale voortkomt. Bij pay-per-lead ontvangt de affiliate een commissie voor elke lead (bijvoorbeeld het invullen van een contactformulier) die via zijn/haar promotie wordt gegenereerd.

Affiliate marketing is een effectieve manier om producten of diensten te promoten en tegelijkertijd geld te verdienen. Voor adverteerders is het een manier om hun producten of diensten onder de aandacht te brengen bij een groter publiek en voor affiliates is het een manier om geld te verdienen met hun online aanwezigheid.

Affiliate Marketing

Waarom Belco

Alles-in-één-oplossing

Belco is alles-in-één-klantenservice-software. Dit betekent dat we alles wat je nodig hebt om je klantenservice succesvol te runnen, ondergebracht hebben in één systeem – wel zo gemakkelijk.

Klantblijheid

Wij maken van klantblijheid een begrip. Het is onze missie om jouw webshop te helpen aan een 9+ beoordeling van de klantenservice.

200+ klanten gingen je voor

Wij leveren de klantenservice software voor ruim 750 webwinkels van 200 e-commerce bedrijven. Kies uit één van onze zeer complete standaardpakketten of ontwikkel samen met ons een oplossing op maat.

Wij staan voor je klaar

Jouw wensen en doelstellingen vertalen naar de allerbeste klantenservice-oplossing: daar zijn wij goed in. Daarnaast mag je ons altijd het hemd van het lijf vragen en springen we je graag te hulp als je er zelf even niet uitkomt.

Optimaliseer vandaag nog je webwinkel klantenservice. En plan een demo.