Adsense

Google AdSense is een advertentieprogramma van Google dat website-eigenaren de mogelijkheid biedt om geld te verdienen met hun websiteverkeer. Met Google AdSense kunnen advertenties worden weergegeven op een website en ontvangt de eigenaar van de website geld wanneer een bezoeker op een advertentie klikt.

Wat is Google AdSense?

Google AdSense is een advertentieprogramma van Google waarmee website-eigenaren geld kunnen verdienen door advertenties weer te geven op hun website. Advertenties worden automatisch weergegeven op basis van de inhoud van de website en de interesses van de bezoekers.

Website-eigenaren kunnen zich aanmelden voor Google AdSense en krijgen dan toegang tot een dashboard waarin zij hun advertentie-instellingen kunnen aanpassen. Zo kunnen zij bijvoorbeeld de grootte en plaatsing van advertenties op hun website bepalen en advertentieblokken toevoegen of verwijderen.

Google AdSense is een eenvoudige manier voor website-eigenaren om geld te verdienen met hun websiteverkeer, zonder dat zij zelf op zoek hoeven te gaan naar adverteerders. Het programma is gratis te gebruiken, maar Google houdt wel een deel van de inkomsten die worden gegenereerd door de advertenties.

Adsense

Waarom Belco

Alles-in-één-oplossing

Belco is alles-in-één-klantenservice-software. Dit betekent dat we alles wat je nodig hebt om je klantenservice succesvol te runnen, ondergebracht hebben in één systeem – wel zo gemakkelijk.

Klantblijheid

Wij maken van klantblijheid een begrip. Het is onze missie om jouw webshop te helpen aan een 9+ beoordeling van de klantenservice.

200+ klanten gingen je voor

Wij leveren de klantenservice software voor ruim 750 webwinkels van 200 e-commerce bedrijven. Kies uit één van onze zeer complete standaardpakketten of ontwikkel samen met ons een oplossing op maat.

Wij staan voor je klaar

Jouw wensen en doelstellingen vertalen naar de allerbeste klantenservice-oplossing: daar zijn wij goed in. Daarnaast mag je ons altijd het hemd van het lijf vragen en springen we je graag te hulp als je er zelf even niet uitkomt.

Optimaliseer vandaag nog je webwinkel klantenservice. En plan een demo.