Admin

De beheerder van Belco heeft volledige toegang tot alle aspecten.

Wat is een admin?

Belco biedt een volledige reeks beheerdersfuncties, zodat je volledige controle hebt over je bedrijf. Van het beheren van gebruikers en wachtwoorden tot het instellen van e-mail accounts en het creëren van workflows, ons intuïtieve platform maakt het je gemakkelijk om je gegevens optimaal te benutten. Met Belco kun je er zeker van zijn dat je bedrijf in veilige handen is.

Admin

Waarom Belco

Alles-in-één-oplossing

Belco is alles-in-één-klantenservice-software. Dit betekent dat we alles wat je nodig hebt om je klantenservice succesvol te runnen, ondergebracht hebben in één systeem – wel zo gemakkelijk.

Klantblijheid

Wij maken van klantblijheid een begrip. Het is onze missie om jouw webshop te helpen aan een 9+ beoordeling van de klantenservice.

200+ klanten gingen je voor

Wij leveren de klantenservice software voor ruim 750 webwinkels van 200 e-commerce bedrijven. Kies uit één van onze zeer complete standaardpakketten of ontwikkel samen met ons een oplossing op maat.

Wij staan voor je klaar

Jouw wensen en doelstellingen vertalen naar de allerbeste klantenservice-oplossing: daar zijn wij goed in. Daarnaast mag je ons altijd het hemd van het lijf vragen en springen we je graag te hulp als je er zelf even niet uitkomt.

Optimaliseer vandaag nog je webwinkel klantenservice. En plan een demo.