Belco is dé klantenservice tool

Heb je een webshop en communiceer je met je klanten via telefoon, Whatsapp, e-mail en social messengers? Dan is Belco is dé oplossing voor jouw webshop! Met Belco beheer je alle communicatie kanalen centraal vanuit één slimme tool.

Het resultaat van onze klantenservice tool?
Tevreden klanten én tevreden klantenservice medewerkers. Wij zorgen voor overzicht en structuur in jouw klantenservice!

Plan jouw demo
Korte uitleganimatie
play button
Klantenservice software met een glimlach

Klantenservice tool voor webshops

The Stone gebruikt Belco als tool voor klantenserviceEpplejeck alles in één klantenservice toolAll4running sneller met tool voor klantenserviceTwinsport Intersport één tooling voor klantenserviceKidsdeco werkt via één klantenservicetoolBouwmaat omnichannel klantenservice toolColourfulrebel kleding via één customerservice toolSpiru zenvol blijven met klantenservice tool

Beheer alle communicatie met je klanten vanuit één tool!

Webshops kunnen niet zonder een goede klantenservice tool. Beheer vanuit één tool alle communicatie met je klanten. Bovendien pakken we direct de klantdata erbij zodra ze contact met je opnemen: je ziet direct wat ze hebben gekocht of in hun winkelwagen hebben. Onze handige webshop koppelingen maken dit mogelijk: wij laten zelfs realtime data zien in de klantenservice tool.

Klantvragen vanuit één klantenservice tool

Deze slimme klantenservice tool maakt iedereen blij

Belco is de slimme klantenservice tool die iedereen blij maakt: je klantenservice medewerkers én je klanten! Bovendien leveren wij niet zomaar een tool: wij leveren er ook échte service bij. Je krijgt een professionele onboarding en we nemen regelmatig contact met je op. Wij laten je nooit zwemmen! Heb je vragen, dan staat onze helpdesk voor je klaar. Dat is waar wij in uitblinken: een uitmuntende klantenservice en we luisteren naar jouw vraag en feedback!

Belco - Eén klantenservice-tool

Multichannel communicatie in één slimme tool

Belco - eenvoudig in gebruik

Binnen een paar clicks ben je helemaal thuis in Belco

Belco - volledig aanpasbaar

Prioriteer en structureer alle communicatie via de tool

Belco -  200+ bedrijven

> 750 webshops werken dagelijks met Belco

Belco -  rapportcijfer van een 9.5

Belco krijgt als rapportcijfer van klanten een 9.5

Klantcommunicatie via Belco

Telefonie, Whatsapp, Facebook Messenger, Chat, Instagram DM en e-mail: alle klantcommunicatie komt binnen in Belco. Je hebt niets anders nodig dan Belco om te communiceren met je klanten: wij structureren en verzamelen alle contactmomenten in onze slimme klantenservice tool. Je vind alles terug in het overzichtelijke dashboard, met een icoon geven wij via welk kanaal de klant contact heeft gezocht. Ook kun je eenvoudig opvolging koppelen aan een binnengekomen item: koppel het direct aan een collega of zelf aangemaakte groep binnen Belco.

Onze klantenservice tool biedt jouw webshop alles wat je nodig hebt om je klanten blij te maken!

Klantcommunicatie via één tool

Waarom kiezen voor de klantenservice tool van Belco?

Meer dan een tool

Het meest gehoorde compliment is dat we naast onze geweldige tool ook verdraaid goede service leveren! We zijn down-to-earth en vinden onze eigen klantenservice net zo belangrijk als die van jou!

Onboarding

Tijdens de onboarding laten we je zien wat de beste manier is om de klantenservice tool in te richten. We stemmen de onboarding af op jouw wensen en helpen je bij de inrichting.

Overzicht en structuur

We laten ons graag inspireren door de wereld om ons heen. En op onze beurt hopen we jou ook te kunnen inspireren dat het misschien anders kan: persoonlijker, klantvriendelijker en leuker.

Innoveren

Op het gebied van technologische ontwikkelingen willen we altijd op de voorste rij zitten. Waar kan het nog beter en hoe spelen we slim in op toekomstige wensen van onze gebruikers?, zijn vragen die wij onszelf dagelijks stellen.

Belco: maakt klanten blij!

  • Grip op klantcommunicatie
  • Tevreden klanten
  • Tevreden medewerkers
  • De beste klantenservice tool

Blije klant met onze klantenservice software
De klantenservice tool van Belco heeft ons een stap verder geholpen, collega's werken beter samen en er is veel minder verwarring op de werkvloer over klantcontact. We werken hierdoor veel efficiënter en met name het meedenken van Belco in onze processen zijn we nog steeds erg blij mee.
Michel Ingen Housz van 123planten.nl
Meer klantcases lezen >